Stöd Kultural.se på Patreon!

Sonya Malinka Persson | självporträtt 2015Jag har varit arbetslös/sjukskriven under flera år, på grund av att jag var utbränd och dessutom fick diagnosen bipolär sjukdom i februari 2012. Under tiden som gått sedan dess har jag ägnat mig åt att hitta sätt att fungera med diagnos, mediciner och så vidare. Jag har gett mitt intellekt väldigt lite utrymme.

Därför startar jag nu upp kultural.se. Det ska få fungera som en ventil för mig, där jag tänker mig att jag ska skriva om sådant som intresserar mig. Konst, kultur, politik, samhälle, filosofi… you name it. Jag vill utmana mig själv att se om jag kan hitta tillbaka till på ett ungefär där jag var innan jag var så utbränd att jag knappt visste vad jag hette.

Vill man läsa mer om mitt liv med bipolär sjukdom kan man klicka här.

Annars – välkommen hit! =)

Kommentera
På grund av säkerhetsskäl har jag valt att inte ha kommentarer på bloggen.

Vill man kommentera inläggen kan man gilla min Facebooksida här nedan, och diskutera där :)

Tack på förhand!
/Malinka P.