Sonya Malinka Persson bloggar om konsten, kulturen, politiken och livet.

 

Här bloggar jag om konsten, kulturen, politiken, hundar – allt som inte passar in på någon av mina genrespecifika bloggar.

 

/Sonya Malinka Persson

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

kultural.se är en blogg. Min blogg. De åsikter som luftas här är socialliberala (när det handlar om politik, vilket det gör med jämna mellanrum). Jag är inte extrem liberal på något som helst vis, men jag anser att alla människors rätt till självbestämmande är viktigare än något annat.

Det här är en blogg där jag skriver sporadiskt, när lusten och andan faller på, eller när jag hittar något jag känner att jag måste lufta mina åsikter om.

Allt som skrivs här handlar dock inte om politik. Det här är den blogg jag använder för att skriva om allt som inte platsar på någon av mina ämnesspecifika bloggar. Därför landar allmänt om konst och kultur här, liksom om hundar och deras beteende, och en hel del annat.

Jag har valt bort kommentarer på mina bloggar. Vill du kommentera är du välkommen att göra det på min Facebooksida där alla inlägg delas. Jag förväntar mig att du håller en god ton i dina kommentarer och att vi kan hålla samtalet/diskussionen på en bra nivå utan att bli otrevliga – oavsett hur mycket vi inte håller med varandra.

Om du gillar det du läser – dela gärna vidare. Det uppskattas oerhört.

Mycket nytta och nöje i din läsning! 🙂

/SMP